mr_Ash írta:ti hozzá értők
azért ez így nem egészen igaz, de jó munkásember ott segít ahol tud...
és az firestarter, nem startfire
Moderátorok: dubstep.hu, moderátorok

mr_Ash írta:prodigy se úgy született hogy rögtön össze dobta mondjuk a startfire-t

mr_Ash írta:sollanak igaza van. én is csak azért postoltam ide hogy mint ti hozzá értők rávilágitsatok a hiábkra, (értelmes kritikával, vagy épp anyázos fikázos stílusba, ami igazán nem érdekel mig a tartalmába rávilágit valami hibámra) nem rég kezdtem bele merülni a zene világába, két hónapja azt se tudtam hogy mi az a lfo meg ilyenek. az ember a hibákból tanul a legjobban, csak mivel nem értek még profi szinten a dolgokhoz, igy a hibákat is nehéz kiszürnöm, észre vennem. de valahol el kell kezdeni a dolgokat, prodigy se úgy született hogy rögtön össze dobta mondjuk a startfire-t
ha meg csak bigupot akar az ember akkor mutogassa a zenéit 16-18 éves picsáknak
remélem sokat fogok még itt tanulni, sok dologra fogjátok még kicsin kobakom rávezetni ( bár már eddig is rengeteget tanultam a forumból) és köszönöm az eddigi válaszokat

hlgrv írta:hi,
http://soundcloud.com/hologroove/final-round
egy epp befejezett zenem. Inkabb valami wonky/hiphop, de tempo alapjan akar dubstep is lehetne

banyek írta:hlgrv írta:hi,
http://soundcloud.com/hologroove/final-round
egy epp befejezett zenem. Inkabb valami wonky/hiphop, de tempo alapjan akar dubstep is lehetne
kúl. nagyon kellemes meg egészen tartalmas. meg most kedvem támadt meghallgatni a többit is.

hutzh írta:myspace.com/hutzdub

sollabong írta:nekem a blue orange nagy kedvenc tőled...nem is tudom már,h tőled,vagy ekarobitól kaptam annó! de már nem van meg...
hlgrv írta:sollabong írta:nekem a blue orange nagy kedvenc tőled...nem is tudom már,h tőled,vagy ekarobitól kaptam annó! de már nem van meg...
kéknarancs lesz az a blue orange inkábblehet az is felkerül majd soundcloudra

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég